update coronavirus 20 mrt 2020

20-03-2020

In de bijlage kunt een brief lezen van onze bestuurder van Opspoor, dhr. C. van Meurs.

Verder wil ik u als ouders/verzorgers een compliment geven. Wij ontvangen via verschillende kanalen mooie beelden en geluiden van kinderen aan het thuiswerk.
De leerkrachten nemen, zo nu en dan, even contact op met de kinderen om te horen hoe het gaat naast de vragen die zij stellen over de te maken lesstof.
Wij hopen dat u, naast het te maken thuiswerk, nog voldoende gelegenheid neemt om ook even te genieten/ontspannen met uw kind(eren). U bent namelijk niet alleen thuisleerkracht maar ook nog een ouder.
Wens ik u en uw gezin een goed weekend en zorg goed voor uzelf en elkaar!

Stay safe,
Sieta Dolstra, dir.

"De school biedt een veilige, maar toch uitdagende omgeving "

"De school heeft bewezen niet bang te zijn voor verandering en probeert het beste uit het eigen team, kinderen en de ouders te halen." - Jasmijn