GGD Zaanstreek-Waterland

Het is belangrijk dat uw kind gezond is, zich goed ontwikkelt en zich thuis en op school prettig voelt. Daarom werken we nauw samen met de GGD Zaanstreek/Waterland. We hebben goede contacten met het Jeugdgezondheidszorgteam dat bestaat uit een jeugdarts, een jeugdverpleegkundige, een dokterassistente en een logopedist. Indien er zorg is om een van onze leerlingen, dan schakelen we deskundige uit dit team in. Alle kinderen die vijf jaar worden en alle kinderen in groep 7 krijgen een Preventief Gezondheidsonderzoek. Zo komt u twee keer in de basisschoolperiode te weten hoe het zit met de lichamelijke gezondheid en het functioneren van uw kind thuis en op school.

"Het is belangrijk dat mijn kinderen naar school gaan in het dorp en buurtgenootjes ontmoeten"

"De school vervult echt een dorpsfunctie; er worden steeds meer activiteiten georganiseerd in en rond de school." - Nicolette