Berend Botje

Wij werken nauw samen met Berend Botje wat betreft de buitenschoolse opvang en de opvang voor kinderen van 0-4 jaar.

Buitenschoolse opvang
In de Koningsspil is de buitenschoolse opvang (bso) van Berend Botje gevestigd, waardoor u zich als (werkende) ouder niet druk hoeft te maken hoe u de opvang van uw kind voor of na schooltijd kunt regelen. Uw kind wordt opgehaald en gaat dan samen met de pedagogisch medewerkers naar de bso.
Klik hier als u meer weten over de buitenschoolse opvang.

Peuteropvang
In de Koningsspil is ook de peuteropvang van Berend Botje gevestigd. Dit betekent dat als uw kind deze peuteropvang bezoekt, hij makkelijk kan doorstromen naar het basisonderwijs van de Koningsspil. Als uw kind bijna vier is kan hij al eens komen kennismaken op de Koningsspil en bij de overgang naar de school wordt een ‘warme overdracht’ gedaan van de pedagogisch medewerker naar de leerkracht van groep 1. Zij kennen uw kind immers al een tijdje en hebben dus waardevolle informatie voor de leerkrachten! Zo stroomt uw kind soepel door naar de basisschool.
Klik hier als u meer weten over de peuteropvang

Hele dagopvang nodig?
Berend Botje biedt in Oosthuizen ook hele dagopvang. Kinderen tot vier jaar zijn welkom op Kindercentrum Berend Botje, De Wijzend 159 in Oosthuizen.

Leerlingen aan het woord

"Omdat ik naar de juf mag luisteren, daar leer ik van"

“En we vinden de huishoek zo leuk.” – Leerlingen groep 2